FIFA 23 | FIFAVoetbal

FV. BENE Cup: inschrijven tot 24 oktober!

De inschrijvingen van de FV. BENE Cup hebben momenteel niet echt succes. Het nieuwe FIFA 17 toernooi voor PS4 dat door FIFAVoetbal georganiseerd wordt werd een week geleden aangekondigd, maar leverde tot nog toe drie ingeschreven leden op, wat dus te weinig is om een competitie te kunnen starten.

In dit Eredivisie-/Jupiler Pro League-toernooi is het de bedoeling dat er in een knock-outsysteem zal worden bepaald wie de beste is van de community. Om dat te kunnen doen, hebben we natuurlijk mensen nodig die zouden willen deelnemen. Heel belangrijk: doe enkel mee wanneer je er de tijd voor zou hebben, want aan inactieve mensen hebben we niks.

Ten laatste zou de crew van FV. jullie nog de tijd geven tot 24 oktober 2016. Wanneer we het minimum van acht deelnemers hebben bereikt zullen wij aan het toernooi beginnen. Logischerwijs zullen de snelste mensen zeker deel uitmaken van deze online beker. Afhankelijk van het aantal deelnemers zullen wij bepalen in hoeveel rondes we de BENE Cup verder gaan indelen.