FIFA 23 | FIFAVoetbal

FIFA 23 Ultimate team krijgt een nieuw positie systeem in FIFA 23

Elk jaar komen aan de vooravond van de nieuwe FIFA game nieuwe geruchten. Zo meld een bekende leaker Fut Sherriff dat het doorvoeren van positieveranderingen in  FIFA Ultimate Team voorgoed gaat veranderen.

Over enkele maanden komt de laatste FIFA uit van Electronic Arts.  In FIFA 23 gaat ook FIFA Ultimate Team op de schop. Met deze verandering neemt EA een grote stap vooruit volgends meerdere FUT gamers.

Het FIFA 23 position modifiers systeem heeft een sterke verbinding met de voorkeuren van spelers die op het veld staan. In het nieuwe systeem zal het mogelijk zijn om de speler op zijn voorkeur posities op te stellen. Zo zie je in de afbeelding in de tweet dat Cancelo bij MAnchester City vaak als linker- of rechterback speelt. In de nieuwe FUT zal dit dan ook mogelijk zijn.

Op dit moment is dit nog een gerucht. EA heeft dit nog niet officieel bekend gemaakt, dus is het afwachten hoe dit nieuw systeem onthuld word. Lang zal het niet meer duren want in de maand Juni onthuld EA normaliter haar nieuwste games die ze in het najaar uit gaan brengen.