FIFA 23 | FIFAVoetbal

FUT United – 15 februari t/m 22 februari 2016

FUT United is een speciaal georganiseerd evenement voor iedereen die FIFA 16 Ultimate Team speelt. Met dit evenement maak je kans op speciale pakket aanbiedingen, loan legendes (uitsluitend Xbox-spelers) en als hoofdprijs met twee personen naar El Clásico!

FUTUtd 1

Pakketten, toernooien en competities

FUT United is terug en deze keer heeft het evenement nóg meer speciale pakket aanbiedingen, toernooien en competities om aan deel te nemen.

Om te beginnen biedt EA Sports vijf dagen lang de Jumbo Premium Gold pakketten aan en bieden ze na elke 10 miljoen wedstrijden in FIFA Ultimate Team weer een grotere aanbieding aan.

FUTUtd 2

Een van de toernooien die EA aanbiedt is het Legends toernooi. Om aan dit toernooi deel te nemen heb je tenminste één legende nodig in je basiselftal (uitsluitend Xbox-spelers).

FUTutd 3

Wanneer je in deze periode een wedstrijd in FIFA Ultimate Team wint, wordt je toegelaten tot de loting om de hoofdprijs. De hoofdprijs is om met twee personen naar FC Barcelona – Real Madrid te gaan (vliegtuigticket en accommodatie inbegrepen)! De tweede prijs zijn 10 x één miljoen munten en de derde prijs is 3.000 x Jumbo Premium Gold Packs. Klik hier voor de volledige voorwaarden van dit evenement.

FUTUtd 4