FIFA 23 | FIFAVoetbal

FUT 15: Eerste 10 ratings bekend gemaakt

Over drie weken ligt de, felbegeerde, game FIFA 15 in de winkel. De eerste tien ratings van het spel zijn bekendgemaakt door EA Sports. Wat opvalt is dat de meeste spelers van de tien een downgrade hebben gekregen. Vedette Andrea Pirlo had in FUT 14 een rating van 86, terwijl hij nu daalt naar 84. Iker Casillas was vorig seizoen nog 86 terwijl, ook hij, naar 84 daalt.

De Spanjaard maakte een matig seizoen mee bij Real Madrid en ook tijdens het afgelopen WK voetbal kende hij geen sterke wedstrijden.

Xabi Alonso en Cesc Fàbregas zijn de enige twee getransfereerde spelers, waarvan de ratings zijn bekendgemaakt. Xabi Alonso, die getransfereerd is naar Bayern München, zal een rating van 84 krijgen. Fabregas, de Spaanse motor, zal eveneens een rating van 84 krijgen. Van de eerste tien spelers zijn er twee spelers die een upgrade hebben gekregen ten opzichte van vorig seizoen. Jérôme Boateng (85) en Hugo Lloris (85). Verdere spelers: Juan Mata (85), Sergio Busquets (85), Javi Martínez (85), en Giorgio Chiellini (84).

De nummers 50 tot en met 41:

Dit bericht is geschreven door JoëlAjax, lid van onze Talentpool.