FIFA 23 | FIFAVoetbal

‘Frank de Boer is terecht ontslagen bij Inter’

In ‘De stelling van de week’ geeft FIFAVoetbal de kans aan leden om zijn of haar mening te verkondigen over een stelling die namens de crew van FIFAVoetbal gekozen is. De stelling zal voornamelijk gaan over het hedendaagse voetbal. Gisteren werd Frank de Boer ontslagen bij Internazionale, de Nederlander was slechts 84 dagen in dienst bij de club uit Milaan. Vandaar de volgende stelling: ‘Frank de Boer is terecht ontslagen bij Inter’

In totaal verloor De Boer met Inter vijf keer, speelde het twee keer gelijk en behaalde hij vier overwinningen. Ondanks de felle kritiek uit de Italiaanse media sprak vice-voorzitter Javier Zanetti twee dagen voor het ontslag nog het vertrouwen uit in de werkwijze van De Boer.

Over een mogelijke vervanger is in de media al genoeg gespeculeerd in verschillende Italiaanse media, vooral de naam van Lazio Roma-trainer Stefano Pioli duikt vaak op. Voorlopig zal Stefano Pioli de taken van De Boer als coach van Inter op zich nemen. De Italiaan had eerder de beloften ploeg van de club uit de serie A onder zijn hoede.

Ben jij het eens met de stelling: ‘Frank de Boer is terecht ontslagen bij Inter’ ? Reageer nu op de stelling van de week en laat andere leden weten hoe jij denkt over de gekozen stelling.