FIFA 23 | FIFAVoetbal

Forum: FV Prediction League weer van start

Het voetbalseizoen begint in Nederland op zaterdagavond 30 juli met de strijd om de Johan Cruijff Schaal tussen landskampioen AFC Ajax en bekerwinnaar FC Twente. Een week later start de Nederlandse competitie op 5 augustus met de stadsderby tussen Excelsior en Feyenoord. Op het forum van FIFAVoetbal begint dan weer het spel, de FV Prediction League, waarbij je de uitslagen van de Eredivisiewedstrijden per speelronde moet voorspellen via het 1-2-3 systeem. De winnaar van vorig seizoen was FV.Jan-Henk met maar twee punten voorsprong op de nummer twee. Klik verder voor meer informatie!

Het 1-2-3 systeem van het voorspellen werkt als volgt: men zet achter ieder duel die gespeeld gaat worden, in totaal dus negen, een 1, 2 of 3. Het cijfer 1 betekent een overwinning voor de thuisploeg, een 2 een zege van de uitploeg en het getal 3 gaat op voor een remise, oftewel geen winnaar. Voor elke goede voorspelling krijg je een punt. Het maximaal aantal punten dat je dus kunt behalen per speelronde is dus negen.

Een voorbeeld van een voorspelling van de eerste Eredivisie speelronde:

Vrijdag 5 augustus
Excelsior – Feyenoord 2

Zaterdag 6 augustus
Roda JC Kerkrade – FC Groningen 1
RKC Waalwijk – Heracles Almelo 2
SC Heerenveen – NEC 1
VVV-Venlo – FC Utrecht 3

Zondag 7 augustus
AZ – PSV 3
De Graafschap – Ajax 2
ADO Den Haag – Vitesse 3
NAC Breda – FC Twente 2

Het is ons streven om de wedstrijden van de volgende speelronde zo snel mogelijk op het forum te zetten, zodat men zo veel mogelijk tijd heeft en krijgt om mee te doen. Het topic van een  van de in totaal 34 speelrondes wordt gesloten als de eerste wedstrijd van de desbetreffende speelronde gestart is. In het geval van de eerste ronde, begint de wedstrijd tussen Excelsior en Feyenoord om 20:00 uur. Als de eerste match van start is gegaan, is het niet meer mogelijk om je toto in te sturen.

Na iedere speelronde wordt per deelnemer het aantal punten opgeteld en volgt er een algemene stand van de tot dusverre voltooide rondes. Wie na 34 speelrondes de meeste punten heeft, is vanzelfsprekend de winnaar van de FV Prediction League. Klik hier om te bewijzen dat jij de beste voorspeller bent!