FIFA 23 | FIFAVoetbal

FIFAVoetbal zoekt een nieuwe redacteur

Na het vertrek van enkele gewaardeerde redacteurs binnen de FIFAVoetbal-crew zijn wij als crew op zoek naar een nieuwe versterking voor in de redactie. Heb je interesse in een functie als redacteur in de crew? Klik dan op ‘Meer’ om achter de eisen te komen die wij van jou verwachten.

Functie-inhoud redactielid:

Als nieuwsredacteur volg je FIFA 13/14 op de voet en schrijf je de laatste nieuwtjes op onze website. Daarnaast schrijf je om de zoveel tijd een dossier over een bepaalde talent/club in FIFA 13. Een goede beheersing van de Nederlandse taal is een vereiste en enige affiniteit met de Engelse (en/of Duitse) taal is een pré. Uiteraard is gedrevenheid en motivatie ook zeer handig.

Wat kunnen wij jou bieden?

Helaas gebeurt alles op FIFAVoetbal op vrijwillige basis. Hierdoor worden er geen vergoedingen uitgekeerd aan crewleden. Hoewel er geen primaire voorwaarden zijn, kunnen we wel spreken van uitstekende secundaire voorwaarden. De voordelen van een crewlidmaatschap bij FIFAVoetbal zijn immers:

– De mogelijkheid om binnen een relatief jonge redactie, vol gedreven FIFA 13 fans, te werken.

– Ruimte om jezelf (in het kader van personal branding) verder te ontwikkelen en aan een mooi curriculum vitae te bouwen.

– Ontwikkelingen van andere skills doordat je binnen een team van jonge talenten werkt. Zo zul je je niet alleen op redactioneel gebied verder ontwikkelen, maar ook onder andere op marketing-, photoshop-, communicatief- en netwerkgebied.

– Altijd als eerste op de hoogte zijn van het laatste FIFA 13 of FIFA Street nieuws, zelfs nieuwsfeitjes die soms nog niet openbaar gemaakt mogen worden op de website.

– De mogelijkheid om jezelf aan te melden voor een perstrip of het testen van een nieuwe FIFA Game, terwijl deze nog niet in de winkel ligt! Wij hebben uitstekende banden met EA Nederland en worden jaarlijks uitgenodigd voor vele mooie trips.

– De mogelijkheid om een gratis FIFA game te ontvangen. Jaarlijks krijgen wij een aantal game-exemplaren toegestuurd die wij binnen de crew onderverdelen.


Lijkt het jou leuk om redacteur op FIFAVoetbal te worden? Stuur dan een PM (eventueel met motivatie) naar FV.Kevinho.