FIFA 23 | FIFAVoetbal

FIFAVoetbal verwelkomt twee redactieleden

FIFAVoetbal maakt de laatste tijd een flinke groeispurt door, wat te zien is aan de hoge bezoekersaantallen en het groeiende forum. Daarnaast heeft FV de laatste tijd helaas (noodgedwongen) afscheid moeten nemen van een aantal gerespecteerde crewleden zoals Aluarth en MancoBlanco. Een reden voor de FV Crew om verder te gaan zoeken naar nieuw talent, die met name op redactionele gebied FIFAVoetbal kunnen versterken. Die zoektocht is gelukt door twee nieuwe redactieleden (en waarschijnlijk nog een derde lid). 

Het nieuws hing al een tijdje in de lucht, maar vanaf vandaag is het eindelijk officieel: Jan Willem en Mike versterken vanaf heden het FIFAVoetbal-team! Beide members kregen een proefperiode aangeboden, waarin ze zich allebei uitstekend hebben bewezen. Voor FV redenen genoeg om de proefperiode om te zetten naar een definitieve crewverband. FIFAVoetbal verwelkomt beide redactieleden met open armen en wenst ze veel succes toe in de crew!

Als laatste zijn we verheugd om te melden dat Skyteam een zelfde soort proefperiode aan is gegaan en zich de komende maand(en) mag gaan bewijzen als redactielid. Skyteam, een enthousiaste jongen met een Belgische achtergrond, zal zich in zijn beginperiode met name op het Belgische nieuws & voetbalgebied gaan richten. Een markt waarin FIFAVoetbal nog verder wil groeien. Namens de gehele crew willen we Skyteam succes wensen met zijn proefperiode!