FIFA 23 | FIFAVoetbal

FIFAVoetbal FIFA XI 2015

Het kalenderjaar 2015 loopt al weer op zijn einde en het wordt dus tijd om de balans op te maken. Net als wereldspelersorganisatie FIFPro stellen wij ook elk jaar ons eigen elftal van het jaar samen. Ook dit jaar maken wij weer onze FIFA XI van het jaar! De leden van FIFAVoetbal kunnen spelers nomineren en later kan er worden gestemd  op de meest gekozen spelers. Lees verder voor de complete uitleg.

W6y2msU

We beginnen met het nomineren van spelers. Elk lid kan zijn eigen elftal van 23 spelers samenstellen (3 keepers, 6 verdedigers, 6 middenvelders, 6 aanvallers en zijn favoriete formatie). Je kan nomineren tot 10 december.

 

Na de nominatieronde gaan wij de balans op maken. De genomineerden zijn de spelers die het vaakst voorkomen in de elftallen van de leden. Stemmen gaat door middel van een poll. Bij de eerste stemronde gaan we stemmen op de keeper en de verdedigers. Deze stemronde zal geopend worden op 10 december en weer sluiten op 15 december. Na het sluiten van de eerste stemronde starten wij met de tweede. Hier in kun je stemmen op jouw favoriete middenvelders. Dit kan dan tot 20 december. Na het sluiten van de stemronde voor de middenvelders, starten we met de stemronde voor de aanvallers. Dit kan tot eerste kerstdag.

 

De door de FIFAVoetbal-community gekozen FIFA XI 2015 zal in de loop van eerste kerstdag bekendgemaakt worden!

Stemmen kan op ons forum en wel in dit topic.