FIFA 23 | FIFAVoetbal

FIFAVoetbal 10-daagse: Dag 2 & 1

FIFAVoetbal bestaat vandaag tien jaar! Voordat dit uitgebreid gevierd gaat worden, is hier nog een verslag over de laatste twee dagen van de FV-10-daagse. Op dag twee werd er in naam van de FUT 14-Squad Builers een nieuwe feature gelanceerd en gisteren kwam er een speciale editie van de FV’er of the Month uit. Voor deze acties klik je op ‘meer’.

Dag 2

Dag nummer twee begon zoals gewoonlijk met de bekendmakingen van de genomineerden van de FIFAVoetbal Award. Vandaag waren de categoriën ’talent’ en ‘downloadmaker’ aan de beurt.

In navolging daarvan werd door downloadmakers FV.Marius en FV.Jon het vijfde deel van hun Eredivisie Facepack uitgebracht. 

De Facepack is hieronder te downloaden.

downloadbut.png

Als toetje van de dag werd de nieuwe feature van FIFAVoetbal, waarvoor u eerder een hint had kunnen vinden, gelanceerd. Het betreft FIFA Ultimate Team Squad Builders. Klik op de onderstaande afbeelding om de eerste editie van de Squad Builder te bezoeken.

Dag 1

Ook gisteren was er op het forum van alles te beleven. De dag werd door FV.Marius afgetrapt met een Eredivisie ballen-pack. 

Hieronder vind je de downloadlink.

downloadbut.png

Ook werden er vandaag van drie categoriën voor de FV Awards de genomineerden bekendgemaakt.

Tezamen met de FUT Squad Builers werd door Maryn en Frank’ ook een Giveaway geörganiseerd. Hiervan is de winnaar bekendgemaakt:

Als klap op de vuurpijl werd er gisterenavond nog een speciale editie van de FV’er of the Month uitgebracht. Hierin leest u een uitgebreid interview met FIFAVoetbal Administrator FV.Jelle. 

De FVOTM vind je hier.

Houd vandaag ook goed dit topic in de gaten, voor het laatste nieuws omtrent het tienjarig bestaan van FIFAVoetbal.

Wil je reageren op de acties, of gewoon FV feliciteren met het jubileum? Dat kan hier.

Nogmaals, houd het FV 10 Jaar topic vandaag goed in de gaten!

Ook willen we natuurlijk jullie feliciteren met het tienjarige jubileum van FV!