FIFA 23 | FIFAVoetbal

FIFAlive organiseert FIFA-toernooi voor de PS3

Op zondag 19 juni organiseert FIFAlive een groot FIFA-toernooi voor de PS3 in onze hoofdstad Amsterdam. De Nederlandse winnaar van de FIFA Interactive World Cup, Koen Weijland, heeft zich al ingeschreven voor dit toernooi, dus dit is de kans om jouw kwaliteiten te laten zien tegen hem en vele anderen. Er zijn mooie prijzen te winnen en je beleeft gegarandeerd een spannende en leuke dag. Klik snel verder voor meer informatie!

FIFAlive

Er zijn maximaal 120 plaatsen beschikbaar. Vanaf plek 120 is de reservelijst van toepassing. Diegenen die het eerst het inschrijfgeld overmaken krijgen uiteraard voorrang. Bovendien krijgen de eerste 60 deelnemers die het inschrijfgeld overmaken een te gekke FIFA11 t-shirt (mede mogelijk gemaakt door EA Sports).

Het inschrijfgeld bedraagt vooraf 15 euro en op de locatie zelf kost het 20 euro. Je kunt je tot en met zaterdag 18 juni, de dag voor het toernooi, nog inschrijven. Het toernooi begint om 15:30 uur en je dient een half uur van te voren aanwezig te zijn.

De winnaar van het evenement krijgt, bij minimaal 100 deelnemers, het bedrag van maar liefst 500 euro overhandigt. De verliezend finalist krijgt de helft hiervan. Als je derde wordt, krijg je 100 euro en de nummer vier verdient 50 euro.

Kijk voor de betalingswijze, de precieze locatiegegevens en de spelregels op www.fifalive.nl. Je moet overigens ook een account aanmaken om je in te kunnen schrijven voor het event.