FIFA 23 | FIFAVoetbal

FIFABas en Jan als freelance downloadmakers

FIFAVoetbal heeft weer een tweetal wijzigingen doorgevoerd in de crew. Jan verlaat de crew, maar blijft toch aanwezig. Hij zal een freelance functie gaan bekleden, wat inhoudt dat zijn kits wel voor FIFAVoetbal zijn maar dat hij niet per se een aantal kits per week hoeft te maken. Hij is dus vrij in zijn keuze om welke kits wanneer te maken. Ook FIFABas zal als freelancer zijn downloads als FIFAVoetbal ter beschikking stellen.

Jan was als crewlid niet altijd even constant in het maken van zijn downloads, maar nu zo en dan, als hij een vlaag van inspiratie heeft, maakt hij kits die van een respectabel niveau zijn. Die kits wil FIFAVoetbal graag tot haar beschikking houden. Ook Bas kan geschaard worden tot hetzelfde type downloadmaker. Zo nu en dan maakt hij een boel kits die heel goed bruikbaar zijn voor patches die we graag willen maken voor FIFA 11 en mogelijk ook al voor FIFA 12.

Op deze manier probeert FIFAVoetbal zich te verzekeren van veel downloads, zonder meteen een overvolle crew te krijgen. Daardoor blijft de crew overzichtelijk en kunnen we als community toch genieten van de werken van Jan en Bas. Zo kunnen deze downloadmakers hun downloads prominent aanprijzen op de site en krijgt de community meer materiaal voor het populaire voetbalspel!