FIFA 23 | FIFAVoetbal

FIFA Ultimate Team – Team of the Week

Het is woensdag en dat betekent dat er weer een nieuwe Team of the Week is. Deze week hebben twee spelers uit de Eredivisie een plek in de selectie, namelijk Andrés Guardado en Vincent Janssen. Verder heeft ook Gregory van der Wiel een plekje bemachtigd.

Zondagmiddag was Andrés Guardado zeer belangrijk in de met 4-2 gewonnen wedstrijd van PSV tegen FC Twente. De Mexicaanse spelverdeler was goed voor drie assists, waardoor landgenoot Héctor Moreno tweemaal doel kon treffen. Zijn laatste assist was een lange pass op Luciano Narsingh, waarmee PSV de marge naar twee bracht.

Feyenoord leed zondagmiddag voor de vierde keer op rij puntverlies. De club uit Rotterdam verloor met 4-2 bij AZ, waardoor de achterstand op de koploper nu 11 punten is. De belangrijkste speler van AZ was Vincent Janssen. De spits was goed voor een hattrick, waardoor hij nu vierde op de topscorerslijst staat.

Ondertussen staat Paris Saint-Germain maar liefst 21 punten voor op AS Monaco. De club uit Parijs won dit weekend met 5-1 van Angers. Nederlander Gregory van der Wiel was goed voor één doelpunt en één assist, terwijl Blaise Matuidi met drie assists ook zeer belangrijk was.

TOTW 27 januari