FIFA 23 | FIFAVoetbal

FIFA 18: Chinese Super League op komst?

Met de uitgave van FIFA 17 werd er al een grote stap vooruit gezet in de voetbalgamefranchise. Een paar voorbeelden zijn de Squad Building Challenge, The Journey en FUT Champions, dat zich ieder weekend herhaalt. Het spel is pas een aantal maanden op de markt, maar nu zou er al een interessant element voor de volgende editie gelekt zijn..

De eerste grote verandering voor FIFA 18 lijkt nu al bekend te zijn: de lucratieve Chinese Super League. Carlos Tévez, Hulk, Gervinho, Ezequiel Lavezzi… Het zijn maar een paar grote namen die momenteel hun kwaliteiten laten zien in Oost-Azië, terwijl ook de Belgische middenvelder Axel Witsel (Tianjin Quanjian) onlangs de overstap maakte naar China. Ook Nederlandse spelers zoals Arjen Robben en Wesley Sneijder worden elke transferperiode in verband gebracht met het grote geld.

Alex Teixeira Santos, die aanvaller is bij Jiangsu Suning, zette dit in deze onderstaande post op zijn Instagram: ‘Officiële presentatie voor FIFA 18, nieuwe shirts voor het seizoen van 2017’.