FIFA 23 | FIFAVoetbal

FIFA 17 heel het weekend gratis te spelen

Het is een droom die voor velen uitkomt. FIFA 17 is dit weekend gratis te spelen op Xbox One en Playstation 4. Dat heeft EA bekendgemaakt. Het gaat om het volledige spel, mits een aantal beperkingen.

Vanaf 24 tot 27 november zal FIFA 17 gratis te spelen zijn, dat staat te lezen op website van EA Sports. Dit zou een trial worden van het spel, met een aantal limieten. Zo kan je het volledige weekend free spelen.

Op Xbox One kun je wel slechts 10 uur gratis spelen. Wanneer je lid bent van EA access en al 10 uur gratis hebt gespeeld, dan mag je dit weekend aan je neus laten voorbij gaan.

Ultimate Team, Carreer Mode en een deel van The Journey maken gewoon deel uit van deze trial. Dit betekent dus dat je The Journey niet kan uitspelen. Al de rest is dus wel gewoon beschikbaar zoals in het volledige spel van FIFA 17.

Ultimate Team is al jaren dé grondslag in de FIFA franchise. Alles wat je in de gratis versie bereikt, blijft behouden. Wanneer je het spel na dit weekend in huis zou halen, hoef je niet opnieuw te beginnen met FUT, aangezien je hier gewoon op verder kunt blijven bouwen.

Het enige wat je nodig hebt om gratis te kunnen spelen zijn een EA account en toegang tot internet. Verder houdt niks je tegen om de trial te spelen.

Dit gratis FIFA 17 is ideaal om het spel uit te testen en om te bepalen of je het alsnog wil aanschaffen of niet, een prima voorproef. Moest je dan uiteindelijk over willen gaan tot aankoop, dan zijn er wel nog een aantal Black Friday deals beschikbaar, waardoor je het spel goedkoper kunt verkrijgen. Deze actie geldt tot maandag.