FIFA 23 | FIFAVoetbal

FIFA 16 Demo PC: Bugfixes

Heb je de FIFA16-demo voor PC gedownload, maar ondervind je bugs? Loopt het spel grafisch traag of start het spel niet door nadat je de taal gekozen hebt? Hieronder vind je een lijst met diverse bugfixes voor de FIFA16-demo.

* Zorg ervoor dat je er zeker van bent dat jouw systeem aan de minimale vereisten voor FIFA16 voldoet.
Dit zijn de minimale vereisten:
OS: Windows V/7/8/8.1 – 64-Bit
CPU: Intel Q6600 Core2 Quad @ 2.4Ghz (or AMD Phenom 7950 Quad-Core, AMD Athlon II X4 620 equivalent)
RAM: 4GB
Hard Drive Space Required: 15.0 GB
Minimum Supported Video Cards: ATI Radeon HD 5770, NVIDIA GTX 650
DirectX: 11.0
Single System Multiplayer: 2-4 players and 1 keyboard on a PC
Input: Keyboard, Mouse, Dual Analogue gamepad, VOIP Headset

* Zorg ervoor dat je de drivers voor je videokaart up to date hebt. nVidia en ATI updaten hun drivers automatisch. Indien je het niet zeker weet, kun je het stuurprogramma laten zoek naar de laatste updates.

* Als je tijdens het installeren dit bericht krijgt: “VC++ runtime redistributable package was not installed successfully. Setup cannot continue.”, ga naar Origin GamesFIFA 16 Demo__Installervcvc2012Update3redist and run the vcredist_x64.exe. Ga daarna terug naar de Origin-bibliotheek en je kunt de demo installeren.

* Update je versie van Direct X version als de demo crashed ten gevolge van een foutmelding hieromtrent.
Als je een generieke controller gebruikt en de knopinstellingen komen niet overeen, download deze Xbox360 controller-bestanden en plaats ze in je main FIFA 16 demo-map.

* .NET Framework foutmelding? Installeer de laatste versie hiervan voor Windows 7, 8, 8.1 of 10.

* Je grafische kaart moet Dirext X 11 ondersteunen om het spel te kunnen spelen, anders start het spel überhaupt niet op.

* Als de game crashed bij het taalselectie-scherm, dan moet je Windows Media Player opnieuw installeren. WMP is nodig om het intro af te kunnen spelen.

* Als je de 0xc000007b foutmelding krijgt, download en plaats deze dll-bestanden in je WindowsSystem32-map.

* Als je lag ervaart tijdens het spelen, gebruik D3DOverrider en enable/force tripple buffering en vsync on FIFA 16 Demo exe.

* Maak een profiel aan voor de demo bij zowel een nVidia of een ATI grafische kaart. Voor nVidia ga je naar het control panel van je grafische kaart (rechter muisknop op je bureaublad), ga naar Manage 3D Instellingen,Program Settings en voeg de FIFA 16 demo exe toe. Voor ATI download RadeonPro en maak een profiel aan voor de FIFA 16 demo. Als je hevige lag ervaart, kun je de instellingen aanpassen tot het wel soepel loopt.

* FIFA 16 demo micro stuttering fix: Via het control panel van nVidia/Catalyst zet multithreading optimization uit, zet OpenGL Tripple Buffering uit en zet V-Sync for FIFA 16 demo aan.

* Kun je de resolutie-instellingen niet opslaan? Ga naar C:DocumentsFIFA 16 Demo, open the fifasetup.ini en voer je gewenste resolutie in bij de RESOLUTIONHEIGHT en RESOLUTIONWIDTH opties. Vergeet niet om hierna het bestand op te slaan.

* Problemen met geluid en commentaar? Probeer het spel in stereo te spelen. Je kunt het geluid aanpassen naar stereo door naar het instellingen-scherm te gaan van je geluidsinstellingen van je PC.

* Als je twee grafische kaarten gebruikt en het spel wil niet starten, volg dan de volgende stappen: 1) Open het control panel van je grafische kaarten voeg profielen toe voor fifaconfig.exe en fifa15.exe. 2) Open regedit (Klik op Start, en type regedit in de zoekbalk), verander de waarde van 1 naar 0 in deze twee keys: HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREMicrosoftWindowsNTCurrentVersionWindowsRequireSignedAppInitHKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREWow6432NodeMicrosoftWindowsNTCurrentVersionWindowsRequireSignedAppInit

* 16:10 monitor gebruikers kunnen de zwarte balken verwijderen door deze stappen te volgen.

* Als je de “E0001”-foutmelding krijgt, komt dit doordat jouw grafische kaart geen Shader Model 3.0 ondersteund! Je moet het spel proberen te start met lage settings en kijken of deze fix jou helpt.