FIFA 23 | FIFAVoetbal

FIFA 16 demo beschikbaar in Nederland

De demo van FIFA 16 is beschikbaar gemaakt voor de Playstation 3, Playstation 4, Xbox 360 en de Xbox One. Later op de dag volgt de demo voor de PC gebruikers. In de demo krijg je de mogelijkheid om wedstrijden te spelen met een aantal clubs, en kan je een kijkje nemen in de nieuwe FIFA Ultimate team optie ‘FUT Draft’.

In de demo is het mogelijk om te spelen met FC Barcelona, Real Madrid, Borussia Dortmund, Borussia Mönchengladbach, Chelsea, Inter Milan, Manchester City, Paris Saint-Germain, River Plate en Seattle Sounders. Daarnaast kunnen spelers aan de slag met de nationale vrouwenteams van Duitsland en de VS.

Er zijn diverse speltypes beschikbaar in de demo, waaronder Aftrap (waarin direct een wedstrijd gespeeld kan worden), Ultimate Team Draft (een team samenstellen in FIFA Ultimate Team), FIFA Trainer (tips en trucs voor de game) en Bundesliga Broadcast Presentation (een modus voor Duitse wedstrijden).

FIFA 16 zelf verschijnt op 22 september voor Playstation 4, Playstation 3, Xbox One, Xbox 360 en pc.

Wil jij je mening achterlaten over de demo van FIFA 16? Dat kan hier.

Heb je FIFA 16 nog niet besteld, en wil je hem toch op de release in huis hebben? Bestel hem dan snel voor jou console PC/Xbox360/Xbox One/PS3/PS4