FIFA 23 | FIFAVoetbal

FIFA 15: Spelersdossier Guido Carrillo

Gil Romero was de eerste speler van Estudiantes de la Plata waar een spelersdossier van verscheen. De volgende in de reeks is Guido Carrillo, ook hij is speler van het Argentijnse Estudiantes de la Plata. De 24-jarige spits is net als Gil Romero een interessante speler om aan jouw team toe te voegen. Wat zijn de kwaliteiten van Guido Carrillo? Bekijk hier alvast het dossier.

FIFAvoetbal.net lid Maikel_Kieftenbeld gaat het in dit dossier daar over hebben. Carrillo stroomde in 2011 door uit de eigen jeugdopleiding, en maakte op 2 juni 2011 zijn debuut voor Los Pincharratas. We bekeken zijn sterkte punten maar ook zijn zwakke punten. En waar is Guido Carrillo goed in? Zijn er dingen waarin hij zich nog in kan verbeteren? FIFAvoetbal zocht dit uit, en heeft dit uitgewerkt in dit dossier.

Aanstaande donderdag (11 juni)  verschijnt het volgende spelersdossier. In dat dossier kan je alles lezen over Rafael Delgado, verdediger van Estudiantes de la Plata. Wil jij dit dossier van FV.Bas niet missen? Houd dan de berichten en de dossiers in de gaten!