FIFA 23 | FIFAVoetbal

FIFA 15: Spelersdossier Gil Romero

Het eerste spelersdossier in de Estudiantes de La Plata-cyclus zal gaan over een speler met veel doorgroeimogelijkheden. Hier doelt FIFAVoetbal.net op het grootste talent van de club, in de naam van Gastón Gil Romero. Deze 22-jarige Argentijn is een speler die een grote toekomst voor zich heeft, en daarom is hij erg interessant als versterking voor je carrière. Maar wat zijn nou de kwaliteiten van de centrale middenvelder?

Hier gaat het lid Alexio het met jullie in dit dossier over hebben. Wat zijn de sterke punten van de aanvoerder van Los Pincharratas, en waar liggen zijn verbeterpunten? Wat zijn geschikte clubs voor Gil Romero, en voor welke clubs is hij onhaalbaar? FIFAVoetbal zocht het voor jullie uit, en stelde dit dossier voor de menig FIFA-speler samen voor meer informatie. Klik hier!

Volgende week maandag (8 juni) zal het volgende spelersdossier verschijnen in het dossier-gedeelte. Dan zal Maikel_Kieftenbeld zijn licht laten schijnen over Guido Carrillo, de spits van Estudiantes. Ook hij kan zeker een toevoeging zijn voor je team, dus houdt het dossier-gedeelte goed in het oog. Uiteraard zal het op de homepagina ook aangekondigd worden wanneer het dossier online staat.