FIFA 23 | FIFAVoetbal

FIFA 15: Spelersdossier Callum Wilson

Vandaag is het eerste spelersdossier van het thema Bournemouth verschenen op de website. Nadat FV.Bas maandag het clubdossier had gepubliceerd over deze Engelse club, is het ditmaal de beurt aan Maikel_Kieftenbeld. Hij heeft ervoor gekozen om het te houden over Callum Wilson, de snelle spits die afgelopen seizoen een groot aandeel in de promotie van The Cherries naar de Premier League had.

In dit spelerdossier gaat Maikel_Kieftenbeld jullie voorstellen aan de 22-jarige Engelsman, en gaat hij de FIFA-stats van de spits onder de loep nemen. Ook wordt er uitgebreid aandacht besteed aan de toekomst van Wilson, en gaat hij aangeven voor welke andere clubs deze doelpuntenmaker een ware versterking zal zijn. Mis dit dus zeker niet en klik hier!

Op maandag 25 mei (Pinksteren) zal het tweede spelersdossier uitgebracht worden door FIFAVoetbal. In dat review gaat FV.Bas jullie kennis laten maken met Matt Ritchie, de links- en rechtsbuiten van Bournemouth. Ook deze speler is voor menig Premier League-teams een goede aanvulling, dus blijf het dossier-gedeelte goed in de gaten houden voor verdere informatie!