FIFA 23 | FIFAVoetbal

FIFA 15 Mobiel beschikbaar voor alle devices

Naast de XBOX One, Playstation 4, XBOX 360, Playstation 3 en PC is FIFA 15 nu ook beschikbaar voor alle mobiele devices die draaien op iOS, Windows Phone of Android. De app is gratis, maar geeft de mogelijkheid om via in-app aankopen je team sneller op te bouwen. Tevens heeft EA Sports de naam voor de app gewijzigd ten opzichte van voorgaande jaren.

Het meest vernieuwende in Fifa 15 Ultimate Team blijkt uit de naam, namelijk de toevoeging van Ultimate Team. Vorig jaar kon je met FIFA 14 op je mobiele device alleen oefenwedstrijden spelen en losse Ultimate Team wedstrijden. Ditmaal is gekozen om de game geheel te focussen op de meest populaire speelmodus onder FIFA-spelers.

Fifa 15 Ultimate Team heeft een licentie op spelers-namen, dit zorgt ervoor dat je liefst 10.000 spelers hebt om uit te kiezen. Via het handelssysteem, dat de meeste spelers al kennen via de console of PC, kun je spelers kopen en verkopen. Zoals eerder aangegeven heb je de mogelijkheid tot ingame aankopen. Zo kun je packs aanschaffen door middel van betaling met creditcard of je mobiele telefoonrekening.