FIFA 23 | FIFAVoetbal

FIFA 15: Downloads week 27

In de nieuwe serie op FIFAvoetbal.net gaan we regelmatig opzoek naar downloads voor in FIFA 15. Het zal hierbij gaan om FIFA-gerelateerde downloads, denk hierbij aan faces van spelers en teams, nieuwe stadions en kits. De mooiste, leukste en beste items zullen worden uitgekozen. Deze keer hebben we gekozen voor tenue’s van volgend seizoen. Hieronder vind je de leukste downloads.

De eerste download is Kit Pack van Newcastle United, de ploeg van onder andere  Daryl Janmaat zal komend seizoen opnieuw in een Puma tenue spelen. Dit seizoen hebben ze de keuze uit 3 kits. Klik hier om de Kit Pack van Newcastle United te downloaden!

De volgende download is het tenue van Feyenoord, de club uit Rotterdam zal komend seizoen spelen met Adidas. Het shirt heeft gouden strepen op de mouwen, en een polokraag. Wil jij het tenue waarin Dirk Kuyt komend seizoen gaat spelen? Klik dan hier!

PSV Eindhoven heeft Nike komend seizoen verruild voor Umbro, wel zullen ze spelen met de rood witte strepen. Ook heeft het shirt een zwarte kraag. Helaas zullen we Memphis Depay er niet meer in zien spelen, wel zal Luuk de Jong er in gaan schitteren. Wil jij het shirt downloaden? Klik dan hier!

Volgend seizoen zal niet alleen Palermo in het roze gaan spelen, maar ook de kampioen Juventus. Adidas heeft naast het zwart witte thuistenue gekozen voor een roze uittenue. Ook zal Nike verdwijnen van de shirts, wil jij hij shirt downloaden? Klik dan hier voor de download!

De laatste Kit Pack is van Galatasaray SK uit Turkije, de club van Wesley Sneijder zal opnieuw in een Nike tenue spelen. Nike heeft voor Galatasaray 3 kits ontworpen, een oranje rood tenue en een zwart uittenue. Wil jij het tenue downloaden? Klik dan hier!

Zie je een download waarvan je vindt dat deze zeker tussen dit lijstje hoort? Laat een link en beschrijving van deze pack achter in de reacties en misschien staat hij er bij in de volgende editie!