FIFA 23 | FIFAVoetbal

FIFA 15: Downloads week 25

In de nieuwe serie op FIFAvoetbal.net gaan we regelmatig opzoek naar downloads voor in FIFA 15. Het zal hierbij gaan om FIFA-gerelateerde downloads, denk hierbij aan faces van spelers en teams, nieuwe stadions en kits. De mooiste, leukste en beste items zullen worden uitgekozen. Deze keer hebben we gekozen voor downloads uit de Serie A. Hieronder vind je de beste downloads uit Italie hieronder.

De eerste download is een Adboards Patch van FIFA-Infinity.com. Hierin vind je reclameborden van bekende Italiaanse merken zoals Kappa en Lotto, maar ook bijvoorbeeld van Tottosport en de La Gazetta dello sport. Deze reclameborden zijn een ware toevoeging om de stadions nog realistischer te maken, je kan het hier downloaden!

Voor de tweede download gaan we naar moddingway.com. Hier vinden we een face van Mattia Perin, de jonge talentvolle keeper van Genoa. In FIFA heeft Perin helaas nog geen face maar deze download is zeker een toevoeging voor jouw game. Wel jij Mattia Perin in je game? Download hier de face!

De derde download komt uit Turijn en Milaan. In deze download van moddingway.com vind je sfeeracties van Juventus FC en AC Milaan. Hiermee kan je voor de wedstrijd acties van de supporters zien, zo heb je bijvoorbeeld bij De Oude Dame en actie met het logo. Bij AC Milaan is er een actie uit 2012 te zien, je ziet hier en sfeeractie met Pacman die voor de wedstrijd tegen FC Barcelona werd getoond. Download hier de acties van Juventus en hier de actie van AC Milaan!

De volgende downloads zijn de tenues van volgend seizoen, met deze downloads kan je sterren als Shaqiri, Totti Pirlo alvast zien schitteren in de nieuwe tenue’s. Klik hier voor de kits van Juventus, hier voor de kits van Inter Milaan en hier voor de kits van AS Roma. Mis je nou nog een aantal tenue’s? Kijk dan hier of er ook al kits van jouw favoriete ploeg zijn!

Bij de laatste en vijfde download bevinden we ons weer op de website moddingway.com.  Dit is een facepack van drie verdedigers uit Milaan, hierin vind je Nemanja Vidic (Inter Milaan), Gabriel Paletta (AC Milaan) en Philippe Mexès (AC Milaan). Wil jij deze downloaden? Dat kan hier!

Zie je een download waarvan je vindt dat deze zeker tussen dit lijstje hoort? Laat een link en beschrijving van deze pack achter in de reacties en misschien staat hij er bij in de volgende editie!