FIFA 23 | FIFAVoetbal

FIFA 15: Downloads week 18

In deze nieuwe serie van FIFAVoetbal.net zullen er om de twee weken op de homepagina een aantal nieuwe downloads te vinden zijn. Het zal hierbij gaan om FIFA-gerelateerde downloads, denk hierbij aan faces van spelers en teams, nieuwe stadions en kits. De mooiste, leukste en beste items zullen worden uitgekozen. De sites die uitgeplozen worden zijn van zéér goede kwaliteit, dus lees daarom dit bericht aandachtig door!

De eerste download van deze serie is een facepack van FIFA-Infinity.com. In deze pack zitten de volgende spelers: Gonzalo Castro (Bayer Leverkusen), Modibo Maïga (FC Metz), Patrick Herrmann (Borussia Mönchengladbach), Vangalis Moras (Hellas Verona) en Nikolaos Karabelas (Levante U.D.). Deze scan is een ware toevoeging voor je game en mag zeker niet ontbreken. Klik hier!

Voor de tweede download gaan we naar de site ModdingWay.com. Hier zijn faces gepubliceerd van een aantal spelers van het Duitse Schalke 04. Onder meer Kevin-Prince Boateng, Sidney Sam en de talentvolle doelman Wellenreuther zitten erin. Ook maakt het supertalent Leroy Sané deel uit van de pack, die afgelopen maanden bewierookt werd door zijn goede spel. Mis dit niet en klik hier!

Het derde deel zal speciaal in het teken van het land Costa Rica staan. Op de site SoccerGaming.com is namelijk een speciale pack uitgebracht, waarin het nationale team nieuwe faces heeft gekregen. Tevens zijn er van het in Centraal-Amerika gelegen landje een aantal clubs nagebootst, waarmee een carrière gespeeld kan worden. Voor meer informatie klik hier!

Terug naar ModdingWay.com, waar het vierde deel te vinden is. In het Napoli-pack hebben een aantal spelers een nieuwe face gekregen. Het gaat hierbij om Duván Zapata, David López, Manolo Gabbiadini, Miguel Britos en Rafael Cabral. Voor afbeeldingen en instructies klik hier!

Bij de laatste en vijfde download bevinden we ons weer op de website SoccerGaming.com. Hier is het nieuwe shirt van Liverpool FC voor het aankomende seizoen 2015/16 te vinden. Deze strakke outfits zijn een echte toevoeging voor je spel, dus mis dit zeker niet. Klik daarom zo snel mogelijk hier!

Zie je een download waarvan je vindt dat deze zeker tussen dit lijstje hoort? Laat een link en beschrijving van deze pack achter in de reacties en misschien staat hij er bij de volgende editie op 24 mei wel tussen!