FIFA 23 | FIFAVoetbal

FIFA 15: De tien beste voorzetgevers

Nu FIFA 15 is uitgekomen zijn ook de kwaliteiten van de spelers per onderdeel bekend. Zo zijn er spelers die het beste zijn in vrije trappen, volleys, afstandsschoten en andere onderdelen. In dit artikel wordt een overzicht gemaakt van de tien spelers die de beste voorzetten geven. 

Christian Fuchs begint de top tien op plaats tien met een score van 87. Evenals Fuchs hebben ook Maicon, Candreva en Rodriquez een score van 87 gekregen, zij staan op de respectievelijke zevende, achtste en negende plaats. Net buiten de top vijf staat Leighton Baines op positie zes. De linksback van Everton heeft 88 punten gekregen voor zijn voorzetten.

Balázs Dzsudzsák en Iraolo staan wel in de top vijf, maar hebben evenals Baines ook een puntentotaal van 88 behaald. Kersverse FC Barcelona aankoop Ivan Rakitic staat op plaats drie met een score van 89, terwijl Duda hem net voorbleef met een score van 90, daardoor staat hij op plaats twee. Toch geeft Angel di Maria de beste voorzetten. Hij heeft een puntentotaal van 91 gekregen.

1. Angel di Maria – Manchester United (Engeland)

2. Duda – Malaga (Spanje)

3. Ivan Rakitic – FC Barcelona (Spanje)

4. Iraola – Athletic Bilbao (Spanje)

5. Balázs Dzsudzsák – Dinamo Moskou (Rusland)

6. Leighton Baines – Everton (Engeland)

7. Ricardo Rodriquez – VFL Wolfsburg (Duitsland)

8. Antonio Candreva – Lazio (Italië)

9. Maicon – AS Roma (Italië)

10. Christian Fuchs – FC Schalke 04 (Duitsland)