FIFA 23 | FIFAVoetbal

FIFA 15: Clubdossier Bournemouth

Nadat vorige twee weken in het teken stonden van het Schotse Aberdeen FC, verplaatsen we ons nu naar Engeland, het buurland van de Schotten. Hierin ligt in het zuiden aan de kust gelegen Bournemouth FC, waar FIFAVoetbal.net jullie hopelijk de komende weken veel over gaat bijbrengen. De kersverse promovendus speelt momenteel nog haar wedstrijden in de Championship, het tweede niveau van Engeland.

Het eerste dossier van dit thema wat te vinden is in het dossier-gedeelte is traditiegetrouw het clubdossier (algemene informatie). Hierin gaat FV.Bas jullie kennis laten maken met Bournemouth, en neemt hij de huidige selectie onder de loep. Tevens gaat hij de mogelijkheden voor de toekomst met The Cherries bekijken. Nieuwsgierig geworden naar deze interessante club voor een lange én leuke carrière? Klik dan zeker hier!

Aanstaande donderdag (21 mei) gaat Maikel_Kieftenbeld een van de sterkhouders van dit team aan jullie voorstellen, namelijk de uit Engeland afkomstige spits Callum Wilson. Ondanks zijn relatief jonge leeftijd (22) is deze speler toch al een ware goaltjesdief voor zijn ploeg. Ook voor de lagere BPL-teams of middenmoters is dit een ware toevoeging voor je team, dus blijf dus de dossiers en de homepagina goed in de gaten houden voor dit zéér nuttige dossier!