FIFA 23 | FIFAVoetbal

FIFA 15: Clubdossier Aberdeen FC

Vandaag heeft FIFAVoetbal.net een nieuwe opzet van de club- en spelersdossiers geïntroduceerd. Hierin zal er twee weken rondom één club worden gewerkt, met daarin aandacht voor de algemene informatie (clubdossier), enkele sterkhouders van de selectie en het grootste talent van het desbetreffende team. Er zullen in totaal vier dossiers gepubliceerd worden, met tussen elk dossier een tijdsbestek van drie of vier dagen.

In dit eerste vernieuwde dossier zal het gaan over het in het oosten van Schotland gelegen Aberdeen FC. Het eerste gedeelte is geschreven door het lid Maikel_Kieftenbeld. Hierin zal hij jullie kennis gaan laten maken met deze Schotse club, die momenteel vooral in de schaduw van de kersverse kampioen Celtic staat. Met name de huidige selectie zal veel naar voren komen, evenals de mogelijkheden voor de toekomst met dit relatief sterke team voor Schotse begrippen. Mis dit clubdossier niet en klik hier!

Aanstaande donderdag (7 mei) zal het eerste spelersdossier verschijnen van dit thema. Hierin gaat FV.Bas een van de grootste waterdragers van Aberdeen belichten, namelijk de Ierse spits Adam Rooney. Verdere binnenkort besproken spelers zullen snel naar buiten komen, dus houdt dus de homepagina en het dossier-gedeelte goed in de gaten!