FIFA 23 | FIFAVoetbal

FIFA 14: Wereldwijde Transfernetwerk in Carrière

Zojuist heeft EA op de Facebook van o.a. EA Sports Benelux een filmpje geüpload met daarin een uitleg over het ‘Wereldwijde Transfernetwerk’ dat vanaf komend seizoen in de Carrière modus te vinden zal zijn. Verdere informatie, zoals een link naar het filmpje en een uitleg, is te vinden als je op ‘Meer’ klikt.

In FIFA 14 zal in de Carrière modus, onder het kopje ‘Transfers’, een nieuwe optie te vinden zijn. In deze optie is het mogelijk om elke speler te scouten. Dit doe je door middel van, logisch natuurlijk, scouts. Als je begint aan een carrière heb je er tussen de één en vier van, afhankelijk van de grootte van de club. Met deze scouts is het vanaf nu ook nodig om bestaande spelers te scouten, omdat de algemeen van deze spelers niet langer bekend is. 

Je kan maximaal zes kenmerken invoeren om jouw speler te zoeken en dan zal je scout na enkele weken terugkomen met een rapport over een eventuele aanwinst. Als je meer details over een speler wilt, is het nodig om hem vaker dan één keer te scouten. Dit is dus zeker aan te raden als je een volstrekt onbekende speler wilt kopen, zonder dat je zijn statistieken weet.

Voor een uitgebreide uitleg in videovorm, klik dan hier!