FIFA 23 | FIFAVoetbal

FIFA 14: persconferentie EA op Gamescom

Vandaag heeft EASports een persconferentie belegd, waarbij enkele nieuwe games aan de orde kwamen. Waaronder ook FIFA 14. Tijdens deze conference werden enkele nieuwe aandachtspunten aangesneden door de makers van de nieuwe EASports game. Wil je weten wat er zo al veranderd is. Klik dan op ‘meer’. 

– Allereerst werd bekend gemaakt dat de demo van FIFA 14 te bespelen valt op 10 en 11 september. De game zelf zal 27 september in Europa in de schappen liggen, terwijl op 24 september het spel te verkrijgen zal zijn in Noord-Amerika.

– Tevens hebben ook sommige voetbalstadions een update gekregen. Waaronder de Allianz Arena van Bayern München en ook Camp Nou keert weer terug in de game.

– Nieuwe camera posities in de herhaling van een kans of een doelpunt.

– Ballenjongens worden gedwongen om de bal sneller terug te geven bij een ingooi.

– Nieuwe licenties; Chilileense Primera Division, Argentijnse Primera Division, Braziliaans nationaal team, Italiaanse en Zuid-Amerikaanse clubs, achttien clubs uit Braziliaanse eerste divisie.

– Aparte chants/supporterssongs voor uit- en thuiswedstrijden.

– Een levensecht publiek. Een sterke verbetering ten opzichte van het publiek van afgelopen jaren.

– Mogelijkheid om samen met vrienden, op aparte consoles, online seasons te spelen. Dit zal bekend staan onder de naam 2 versus 2 co-op.

– FIFA 14 zal op de mobiele telefoon gratis zijn.

– FIFA Ultimate Team Legends zullen alleen te bespelen zijn op de Xbox. In totaal veertig legendes, waaronder acht Nederlanders.