FIFA 23 | FIFAVoetbal

FIFA 14 Demo: Moddingway Patch 1.0 & 2.0

Patchmaker Moddingway heeft twee patches uitgebracht voor de FIFA 14 demo. Door deze patches komen er extra teams in de demo, zoals bijvoorbeeld Ajax, Feyenoord en PSV. De patches werken echter alleen voor PC-gebruikers, en een stappenplan voor het downloaden van de patch is hieronder te vinden.

 

Als eerste is het nodig om patch 1.0 te downloaden (klik hier), dan pak je deze uit (met bijv. WinZip) en plaats je deze in de fifa 14 directory. Daarna download je patch 2.0 (klik hier), ook deze pak je uit en plaats je in de fifa 14 directory. Let er goed op dat je eerste patch 1.0 kopieert, voordat je patch 2.0 doet! Op het plaatje hieronder is bijvoorbeeld te zien dat ook Schalke 04 en Bayer Leverkusen vertegenwoordigd zijn in deze patch.
Als je nog eens achttien stadions toegevoegd wilt hebben in deze demo kan dat door een andere patch te downloaden (klik hier). Deze patch pak je eveneens uit en kopieer je naar de fifa 14 directory. Hierdoor worden o.a. het Emirates Stadium, Stamford Bridge en Parc des Princes toegevoegd!