FIFA 23 | FIFAVoetbal

FIFA 14: Braziliaanse en Poolse competitie gelicenseerd

In FIFA 14 zullen ook de volledige Braziliaanse competitie, de Brasileiro Série A, en de Poolse competitie, de T-Mobile Ekstraklasa, gelicenseerd zijn. Dit betekent dat je vanaf 26 september kunt spelen met clubs als Wisla Kraków en Flamengo, de ploeg van Ronaldinho. Voor verdere informatie klik je op ‘meer’.

EA Sports had al de licenties van negentien van de twintig clubs die uitkomen op het hoogste Braziliaanse niveau weten te bemachtigen, maar afgelopen week werd bekend dat ook Corinthians ‘echt’ zal worden. De wereldkampioen voor clubs is onder andere de werkgever van ex-Ac Milan speler Alexandre Pato. Naast de competitie van de Zuid-Amerikanen heeft de Braziliaanse bond ook een contract getekend met betrekking tot het nationale elftal van het land. De Goddelijke Kanaries zullen minstens de komende vier jaar officieel zijn.

Niet alleen de Braziliaanse competitie zal volledig in FIFA 14 verschijnen, maar deze week kondigde EA ook aan dat de game de Poolse competie zal bevatten. De hoogste competitie in Polen was ook vorig seizoen aanwezig in FIFA, maar droeg daar de naam Polska Liga en was niet gelicenseerd. Ook voor Polen geldt dat het nationale elftal officieel aanwezig zal zijn in de nieuwste FIFA-game, die volgende maand uitkomt.