FIFA 23 | FIFAVoetbal

FIFA 14: Aankondigingen FIFA Ultimate Team

EA Sports heeft een grote update aangekondigd voor de web app van het speltype FIFA Ultimate Team. De release van de betreffende update zal komende week plaatsvinden. Het is onbekend of dit samen zal vallen met de uitgave van het Team Of The Year. Deze zal maandag worden uitgegeven, direct na de bekendmakingen tijdens het Gouden Bal gala.

De volgende updates zullen doorgevoerd worden in de webapp van FIFA Ultimate Team:

1. Er wordt een optie toegevoegd om alle eerder niet verkochte items op je transferlijst in één keer opnieuw aan te bieden.

2. De mogelijkheid tot het zoeken van alle soortgelijke items op de transfermarkt (zoals bijvoorbeeld het zoeken naar alle Messi‘s) wordt ingevoerd.

3. Het toepassen van verbruikersitems wordt nu een proces van twee stappen, maar voorkomt het per abuis foutief toepassen hiervan.

4. Items worden automatisch toegevoegd aan de sectie transferkandidaten wanneer je een poging doet tot het direct kopen van een item.

5. Wijigingen in je squads worden automatisch opgeslagen wanneer je het scherm Actief team verlaat, nu is dit nog een handmatig proces. Ook blijft de handmatige optie bestaan.

6. Bij het vergelijken van spelers in het Squads-scherm worden nu ook de chemistrystijlen weergegeven.

7. Iedere packopening krijgt een unieke kleur.  (Brons, Zilver en Goud).

8. Het lettertype wordt aangepast naar het wijdere lettertype zoals je gewend bent van de console- of PC-versie.