FIFA 23 | FIFAVoetbal

FIFA 13: Vreemde glitches

In FIFA 13 gebeuren regelmatig vreemde dingen die eigenlijk niet zo zouden moeten zijn, wat vaak voor veel leuke filmpjes en grappen zorgt. Gamenguide heeft daarom een selectie gemaakt met de meeste opvallende glitches in FIFA 13. Je kunt je er een ongeluk om lachen, of je wenkbrauwen om fronsen, maar terugkeren zullen ze sowieso.

De opvallendste glitches in FIFA 13:

– De onzichtbare man: een glitch die eigenlijk in elke FIFA wel te vinden is. Het juichen van een onzichtbare speler na een goal. 

– Backflip: hierbij doet een speler zonder enige reden midden in de wedstrijd ineens een backflip. 

– De onzichtbare bal: spreekt natuurlijk voor zich. Opeens ben je de bal kwijt en kan je hem ook niet meer vinden? Voor menig FIFA-speler een bekend fenomeen, waarbij er eigenlijk maar één optie is: de wedstrijd herspelen.

– Een erg krachtige tackle: ook deze zal voor velen bekend zijn. Een speler plaatst een tackle op de bal, waarmee hij een andere speler tientallen meters verder beukt, wat natuurlijk niet kan.

– ‘Sportief’ juichen: nadat een speler gescoord heeft, loopt hij tegen een tegenstander aan en schuift de tegenstander gewoon mee, terwijl de doelpuntenmaker zelf in dezelfde richting blijft lopen. 

Wil je het artikel graag in zijn oorspronkelijke staat en dus in het Engels lezen? Klik dan hier