FIFA 23 | FIFAVoetbal

FIFA 12 Toernooi: EXP Game Tournament Eindhoven

Zondag 22 januari 2012 organiseert PushStart Nederland de EXP Game Tournament. Op dit evenement zal er onder andere een FIFA12-toernooi gshouden worden, waarbij er diverse prijzen te winnen vallen. Het evenement vindt plaats in Eindhoven en zal naast de game, ook andere festiviteiten bevatten (DJ, eten & drinken etc).

Het toernooi zal plaatsvinden in Eindhoven:
De Rondweg
Camphuysenstraat 1
5615 KS Eindhoven

Naast FIFA 12 is er ook een mogelijkheid om jezelf aan te melden voor de ‘Super Smash Bros Brawl’-toernooi. De twee games zullen in aparte zalen worden gespeeld en voor beide zullen er Single en Double competities worden gehouden.

Wat kost dat?
Entree: € 10,- per persoon
Singles: € 10,- per persoon
Doubles: € 10,- per team

Deze prijzen gelden wanneer je je van tevoren online inschrijft. Wanneer je aan de deur wilt betalen, komt er € 2,- administratie kosten bovenop de entreeprijs.

Wat valt er te winnen?
Het geld dat per competitie wordt betaald, is het prijzengeld. Dit wordt volgens onderstaande verdeling onder de top 3 verdeelt.
#1 krijgt 50%
#2 krijgt 30%
#3 krijgt 20%

Naast het prijzengeld vallen er nog veel andere prijzen te winnen in de vorm van goodies. Ook vallen er toffe zitzakken van Happy Bubble te winnen door de twee winnaars van Singles. 

More stuff!
Speciaal voor dit evenement hebben we een subsite ontwikkelt waar je tijdens het toernooi online de brackets kan inzien. Dus heb je een smartphone, tablet of neem je om de een of andere reden je laptop mee, zet dan snel http://www.pushstart.nl/exp.html in het geheugen (ja, er is WIFI aanwezig).

DJ Jay Mocio zal deze dag de muziek verzorgen in de grote zaal. Mocht je het gamen even zat zijn of wil je wat te eten of drinken, dan kan je terecht in de lounge op de begane grond. Hier staan ook de Happy Bubble zitzakken die als prijzen worden weggegeven. Deze kan je gerust uitproberen.

Er is deze dag ook een shop aanwezig van Mediaoffer waar je toffe games en andere spullen kan kopen. Zij zullen ook wat tv’s en consoles meenemen waar je verschillende games op kan spelen.

Mocht je als FIFA speler een potje wilt smashen, voel dan je vrij om naar de andere zaal te gaan.

Inschrijven voor dit evenement kan op de website; http://www.pushstart.nl/exp.html