FIFA 23 | FIFAVoetbal

FIFA 12: Systeemvereisten PC-versie bekend

De systeemvereisten, ook wel System Requirements, van FIFA 12 zijn bekend. De vereisten verschillen vooral op het gebied van de videokaart van FIFA 11; dit jaar volstaat een ATI RADEON HD 2900 of een NVIDIA GEFORCE 8800 GT pas om de game te kunnen spelen. Deze betere grafische kaart is niet verwonderlijk, aangezien EA al aangaf dat de PC-versie van FIFA 12 gelijkwaardig zal zijn aan die van de consoles. 

FIFA 12 Screenshot PC

De systeemvereisten zijn als volgt:

  • Aanbevolen systeemvereisten: CPU met Dual-core processor (Intel Core 2 Duo of sneller). Intel Core2Duo @ 2,4 Ghz voor Windows XP / Windows Vista / Windows 7. 2 GB RAM. Met DirectX® 9.0c compatible 256 MB videokaart met 3D-versnelling of gelijkwaardig (ondersteuning voor Shader Model 3.0 of hoger vereist). ATI RADEON HD 2900. NVIDIA GEFORCE 8800 GT.

Met FIFA 12 kun je, zoals gezegd, dezelfde speelwijze ervaren als op de Xbox360 en de PS3. Het is echter goed mogelijk dat de PC er nóg beter uit gaat zien dan de consoles, aangezien je op de PC een hogere resolutie kunt verkrijgen dan op je console. Ook zou je een betere Anti-Aliasing kunnen krijgen op de PC. Dit houdt in dat je geen pixels ziet om de spelers heen, maar dat het allemaal mooi ‘wazig’ is afgewerkt.