FIFA 23 | FIFAVoetbal

FIFA 12 spelen tegen The Medics en FC Utrecht?

Wil jij FIFA 12 spelen tegen bandleden van The Medics en selectiespelers van FC Utrecht in het Galgenwaard-stadion? Dat kan! Daarnaast is het mogelijk om The Medics, de enige Nederlandse band die in FIFA 12 te vinden is, en de spelers van FC Utrecht persoonlijk te ontmoeten.

Serious Request

Zoals je wellicht weet is de Utrechtse band The Medics als enige Nederlandse act te horen in het bekende voetbalspel FIFA 12. De band speelde het nummer ‘City’ – dat over Utrecht gaat – al eens akoestisch in het Galgenwaard-stadion en daar op de grasmat ontstond het idee voor deze veiling.

De deal: de hoogste bieder mag samen met een vriend of vriendin zijn/haar FIFA-skills botvieren op selectiespelers van FC Utrecht en bandleden van The Medics. Daarnaast is er natuurlijk alle ruimte voor een meet-en-greet, het stellen van vragen en het uitwisselen van voetbal- en muziektips.

Ga naar deze link om je bod uit te brengen. de opbrengst gaat volledig naar 3FM Serious Request.

 

3FM Serious Request

Wereldwijdvechten meer dan 10 miljoen moeders tegen de gevolgen van oorlog. Help een moeder, red een gezin. Met jouw donatie tijdens 3FM Serious Request kan het Rode Kruis zoveel mogelijk moeders en hun gezin veiligheid en een betere toekomst bieden.

Serious Request