FIFA 23 | FIFAVoetbal

FIFA 12: Nieuwe online en offline modus

FIFA 12 zal een tikkeltje anders spelen dan FIFA 11. Zo zijn er zowel online als offline vernieuwingen doorgevoerd en zal de spelbeleving opnieuw ontwikkeld worden. Als je graag online speelt, zul je te maken krijgen met divisies. Offline krijg je meer opties om bepaalde elementen van het spel – bijvoorbeeld tackelen – te wijzigen en zodoende de CPU minder sterk of juist sterker te maken.

In FIFA 12 Online begin je in divisie 10, waarna je door wedstrijden te winnen in bijvoorbeeld divisie 9 kunt komen. Bij winst krijg je drie punten, voor een gelijkspel één punt en bij een verliespartij krijg je geen punten. Als je 12 punten hebt, kom je in divisie 9. Voor divisie 8 heb je dan weer 14 punten nodig en zo gaat het verder.

Door dit systeem zullen de ranked matches vervallen en speel je tussen de divisies in meer in kleine competities en cups, met vaak knock-out fases. Door het divisie-systeem speel je constant tegen mensen uit jouw divisie en kom je naar mate je levelt steeds betere spelers tegen.

Als je offline speelt, tegen de CPU, kun je FIFA 12 op verscheidene manieren beïnvloeden. Eerder kon je enkel het niveau van de tegenstander instellen met ‘amateur’ tot en met ‘wereldklasse’, maar nu kun je meer graadmeters aanpassen. Zo kun je het niveau van de CPU aanpassen op de gebieden van bijvoorbeeld tackelen, passen, vrije trappen, schieten en de kwaliteit van de doelman. Zo kun je het spel dus bij de game-instellingen meer tunen en ideaal maken voor jou!

Om nog meer details van zowel online als offline te krijgen, kun je ons volgen op Twitter. Daar zijn we door een uitgebreid netwerk constant voorzien van het laatste nieuws en kun je ons persoonlijk bereiken. Gebruik het ook om ons vragen te stellen, zodat wij alles kunnen beantwoorden!