FIFA 23 | FIFAVoetbal

FIFA 12: Meer uitleg over Player Intelligence (Video)

FIFA 12 Gameplay Producer Santiago Jaramillo heeft in opvolging van zijn video over Aerial Threat ook een video gemaakt over Pro Player Intelligence.  Er wordt in de nieuwste video uitgelegd hoe het passen van de bal verbeterd is in FIFA 12. Een speler met weinig visie zal een beperkter zichtveld hebben en de bal minder snel kunnen passen dan een speler die technisch briljant is en een goede spelvisie heeft!

De video hierboven gaat over Pro Player Intelligence: Vision. De uitkomst van dit nieuwe systeem in FIFA 12 is dat het ervoor moet zorgen dat geweldige middenvelders als Fabregas of Xavi beter uit de verf komen. Zo zullen deze spelers sneller een afspeelmogelijkheid vinden dan een stugge verdediger. De waardering voor het spelelement ‘visie’ zal dus enorm van belang zijn, vooral voor middenvelders.

De video hieronder gaat over Aerial Threat. Dit houdt in dat vleugelspelers aan de hand van welke spits ze in de ploeg hebben bepalen of ze de bal voor zullen geven. Vleugelspelers van Tottenham zullen de bal bijvoorbeeld vaker voorgeven op Peter Crouch dan de spelers van Barcelona dit bij David Villa zullen doen.