FIFA 23 | FIFAVoetbal

FIFA 12: Lange HD Trailer met Dzsudzsak

De verwachte trailer van FIFA 12 op de GamesCom is zojuist verschenen. Bekijk hoe spelers van Barcelona, Real Madrid, Arsenal, Manchester United, Internazionale, Real Madrid en ook bijvoorbeeld Anzhi (met Balázs Dzsudzsák, voormalige PSV’er) de kleuren van hun club verdedigen. De trailer is in HD-kwaliteit en laat perfect zien hoe FIFA 12 in zijn werk zal gaan. Klik op ‘meer’ om de fantastische trailer te bekijken!

Ook wordt in deze trailer bekend gemaakt dat de DEMO van FIFA 12 op 13 september voor alle platformen te downloaden zal zijn. Vorig jaar, bij FIFA 11, werd de DEMO op 16 september was openbaar gemaakt. De DEMO zal dit jaar dus drie dagen eerder verschijnen dan dat vorig jaar het geval was.

In deze trailer komen alle nieuwe features in FIFA 12 aan bod in combinatie met sfeerbeelden die hier bij passen. Zo zie je nogmaals hoe Precision Dribbling, Pro Player Intelligence, Tactical Defending, Player Impact Engine, True Injury werken in FIFA 12. Bovendien krijg je een indruk van de Carrière Modus en Ultimate Team.