FIFA 23 | FIFAVoetbal

FIFA 12: Drietal nieuwe stadions vrijwel bekend

Eerder konden we al screenshots bekijken van het nieuwe stadion van Juventus in FIFA 12, de Juventus Arena. Het is inmiddels ook al bekend dat het BC Place Stadium van de Vancouver Whitecaps in de nieuwe voetbalgame van EA zal zitten. De geruchten dat de derde en laatste nieuwe thuisbasis in het nieuwe spel het Etihad Stadium van Manchester City zal zijn, worden door een aantal nieuwe foto’s en filmpjes min of meer bevestigd. Zo is er al een screenshot beschikbaar van het stadion!

De screenshot werd gevonden op Twitter, een medium waarop ook FIFAVoetbal actief is. Hij kwam van Dannyboy_MCFC, aan zijn naam te zien een supporter van Manchester City Football Club, kortweg Man. City. Kennelijk kan hij FIFA 12 al spelen en hij verspreidde dan ook de volgende, kleine maar fijne, screenshot: klik hier om het plaatje te bekijken.

De spelers van de Vancouver Whitecaps en Manchester City hebben gezamenlijk ook al FIFA 12 kunnen spelen. Waarschijnlijk heeft EA deze gelegenheid ook aangegrepen om van beide teams een zogenaamde 8-way camera shoot te nemen, waardoor deze spelers in FIFA 12 prachtige waarheidsgetrouwe gezichten zullen hebben.

Op de volgende video zie je Wes Knight (Vancouver Whitecaps) en Micah Richards (Manchester City) een potje FIFA 12 spelen. Knight speelde met Tottenham en Richards koos voor Arsenal. Het spel is niet fantastisch en de back van City wist de schiet-knop niet eens te vinden, maar het levert wel gameplay-beelden op van FIFA 12!