FIFA 23 | FIFAVoetbal

FIFA 11 PC Demo: alle tweaks & downloads op een rijtje

Hoewel FIFA 11 steeds dichterbij komt, houden nog veel mensen zich zoet met de demo. Omdat het geringe aantal mogelijkheden van de demo zijn wensen na laat, is het een aantal mensen gelukt om tweaks en downloads voor de demo te ontwikkelen. FIFAVoetbal zet ze voor u op een rijtje.

Hertha BSC Arena Mod for FIFA 11 PC Demo

FIFA4Fans heeft een patch ontwikkeld waarbij er een aanpassing is gemaakt aan de Arena mode. De Arena mode, de trainingmodus waarin je met Kaka tegenover Cech vrij kunt tricken, is door de Duitse fansite omgetoverd tot het trainingsveld van Hertha BSC.

Hertha BSC

Download

FIFA 11 PC Demo Tweaker v0.2

MonkeyDragon, bekend van de vele editing-programma’s voor FIFA 10, heeft ook voor de FIFA 11 PC Demo een nieuw programma uitgebracht: FIFA 11 PC Demo Tweak v0.2. Dit programma geeft je de mogelijkheid, zoals de naam al aangeeft, om je demo te tweaken (aan te passen) op verschillende onderdelen. Zo is het onder andere mogelijk om de speeltijd, moeilijkheidsgraad en bal te veranderen).

FIFA 11 PC Demo Tweaker

Download

FIFA 11 PC DEMO Ball Selector

Een andere interessante download van MonkeyDragon is de FIFA 11 Demo Ball Selector. Dit programma geeft je de mogelijkheid om met een andere bal te spelen. In totaal heb je de keuze uit vijftien verschillende ballen.

FIFA 11  

Download

FIFA 11 PC Demo Stadium Changer

Hrvoje van FIFA4Fans heeft een programma voor de FIFA 11 PC Demo ontwikkeld, waarmee het mogelijk is om van stadion te wisselen. Zo krijg je de mogelijkheid om in Santiago Bernabeu te trainen en een wedstrijd af te werken in de Arena. Een programma dat beide stadions in feite dus omdraait.

FIFA 11

Download