FIFA 23 | FIFAVoetbal

FIFA 11 krijgt nieuwe Manager Mode (X360, PS3, PC)

FIFA 11 krijgt een volledig vernieuwde Manager Mode die voortaan door het leven zal gaan als de Career Mode. Hierin komen een aantal verbeteringen om de toch wat logge Manager Mode te doen vergeten. Zo ziet het er veel meer uit alsof je naar een sportwebsite zit te kijken en heb je tegelijkertijd de stand van de competitie en de top 10-doelpuntenmakers in beeld.

Ook is er de toevoeging dat bij transfers er naast overeenstemming met de club, er ook met de speler zelf moet worden onderhandeld, voordat hij van club zal wisselen. Ook in FIFA 11 zal het dus lastig blijken om El Hamdaoui naar Ajax te halen. Daarnaast krijg je direct belangrijke meldingen te zien, zoals biedingen op jouw spelers en meldingen van het bestuur. Er hoeft niet meer gewacht te worden totdat de game klaar is met andere wedstrijden of overgangen van andere spelers te simuleren. Het moet daarnaast een stuk overzichtelijker worden wanneer wedstrijden worden gespeeld en of dat in competitieverband is of voor een (Europese) beker.

FIFA 11 Career Mode

Mocht je besluiten een wedstrijd niet te spelen, maar te simuleren, dan krijg je te zien wie er in het veld staan en wie op de bank zit en wordt er bijgehouden op welke tijdstippen er belangrijke dingen gebeuren. Middels symbooltjes is te zien of spelers kaarten krijgen, gewisseld worden of geblesseerd raken.

Met betrekking tot die blessures: deze kunnen nu ook ontstaan buiten een wedstrijd om. Er zijn drie types: eentje die ervoor zorgt dat een speler wat minder vlotjes over het veld loopt, blessures die hem een korte periode aan de kant houden en zware blessures waar maanden overheen kunnen gaan.

Bovenstaand artikel is afkomstig van Insidegamer.