FIFA 23 | FIFAVoetbal

FIFA 11: EA Sports lanceert Creation Centre

EA Sports heeft vandaag de nieuwe functie Creation Centre bekendgemaakt waarmee voetbalfans op een compleet nieuwe manier hun eigen content kunnen maken in FIFA 11 voor Xbox 360 en PlayStation3. Maak je eigen voetballer en stel je droomteam samen met behulp van de webapplicatie op www.easportsfootball.com. Kies het uiterlijk van je speler en bepaal de accessoires en eigenschappen die hij krijgt. Stel een origineel team samen met een eigen wapen en tenue, en zelf een eigen thuisstadion!

Fans kunnen hun eigen spelers en teams delen met vrienden en de creaties van andere spelers downloaden naar hun console om ermee te spelen in online speltypen en de speltypen Toernooi en Aftrap van FIFA 11. Daarnaast kunnen fans alle eigenschappen van hun speler bepalen en online hun team coachen volgens hun eigen tactiek. Creation Centre wordt gelanceerd na de release van FIFA 11, dat uitkomt op 30 september in Nederland en België.

/

“Je kunt straks online je eigen content maken voor FIFA 11, waarbij je niet alleen je eigen spelers en teams kunt maken, maar ook de eigenschappen kiest voor die spelers en de tactiek van je team bepaalt. Dit biedt alle fans ongekende mogelijkheden voor het creëren van originele content”, zegt David Rutter, producent van FIFA 11 voor Xbox 360 en PS3. “Creation Centre vormt zo de perfecte aanvulling op de officiële licenties voor competities en teams die al jaren het paradepaardje zijn van de FIFA-franchise.”

Bron: www.fifa.easports.com