FIFA 23 | FIFAVoetbal

Fenerbahçe tweede Turkse club in FIFA 15

Verrassend nieuws voor de Fenerbahçe fans. De club uit Turkije zal namelijk in de volgende editie van FIFA, FIFA 15, uitkomen. Het Turkse voetbalmagazine Fanatik heeft bevestigd dat er een overeenkomst tussen EA en Fenerbahçe zou zijn met het plan om de Turkse kampioen in FIFA 15 te laten komen.

De zaken waren twee jaar geleden als bezig, nadat de Turkse competitie uit FIFA was verbannen. De knoop zou nu doorgehakt zijn door de EA en Fenerbahçe. De vereniging zal bij de competitie ‘overige’ komen te staan, waar het Galatasaray van Wesley Sneijder al eerder was geplaatst. Na jaren van onzekerheid over Fenerbahçe in FIFA zou het nu toch wel helemaal rond zijn.

Als de club uit Istanbul dan daadwerkelijk in FIFA zou komen, zullen de spelers ook in FIFA’s Ultimate Team komen. Dat was immers ook het geval toen Galatasaray in de serie kwam. Veel bekende gezichten zullen dan weer in de nieuwe editie komen, bijvoorbeeld: Raul Meireles, Moussa Sow, WK-uitblinker Dirk Kuijt, Michal Kadlec, Pierre Webó, Bruno Alves en de Nigeriaanse Emmanuel Emenike.

Auteur: JoëlAjax