FIFA 23 | FIFAVoetbal

Exclusief: Live2Game FIFA 12 Toernooi – 19 februari

Op zondag 19 februari maakt Live2Game haar rentree op het gebied van FIFA toernooien. In Almere, in buurtcentrum de Draaikolk om precies te zijn, zal dan de eerste één tegen één FIFA 12 competitie plaatsvinden voor op de Playstation 3. Meedoen? Schrijf je dan snel in, want vol is vol. Meer informatie? Lees snel verder voor een exclusieve deal.

In samenwerking met Live2Game gaan de toernooimeesters een leuke prijs weggeven voor de FIFAVoetbal.net leden. Als je bij het overmaken van je deelname geld de actiecode FIFNET0112 naast je ‘deelname-naam’ plaats dan maak je automatisch kans op een  prachtige FIFA12 t-shirt. Dit is dus exclusief voor de bezoekers van FIFAVoetbal.net!

Elke poule zal haar wedstrijden afwerken op een eigen televisie, ter grootte van minimaal 42 inch full HD. De finale zal gespeeld worden op een beamer. In de poulefase en de knock-out rondes zullen de wedstrijden gemiddeld tien minuten duren, terwijl het vanaf de halve finales garant staat voor twaalf minuten voetbal.

Een leuk voordeel voor de deelnemers is het feit dat je niet aan clubteams gebonden bent. Je kan elke ronde een ander team kiezen naar eigen keus. Het gebruik van landenteams is verboden.

Voor de winnaar van het evenement zal er duizend euro aan prijzengeld klaarliggen, terwijl de nummer twee er met 250 euro vandoor gaat. De derde stek staat garant voor vijftig euro. Deze indicaties gaan er vanuit dat er een volle opkomst is. Dit zou eventueel lager kunnen uitvallen, wanneer er minder animo is.

Om deel te nemen aan het toernooi betaal je vijftien euro bij online betaling of twintig euro aan de deur. Er is plek voor 128 personen en Live2Game zorgt ervoor dat jij geen controller hoeft mee te nemen.

Voor het adres van buurtcentrum de Draaikolk en voor meer informatie betreffende spelregels, klik hier.