FIFA 23 | FIFAVoetbal

Electronic Arts zoekt Football Talent Scouts voor FIFA11

Electronic Arts is – direct na het releasen van de 2010 FIFA World Cup Game – druk bezig met het ontwikkelen van FIFA11. Vandaag kregen wij persoonlijk van EA te horen dat ze opzoek zijn naar enkele Football Talent Scouts. Met behulp van enkele club/spelerkenners wil EA FIFA11 nog realistischer maken.

Data reviewer
Een data reviewer bekijkt de data en geeft feedback over zijn/haar favoriete team/spelers. Dit is een vrijwillige functie waar geen vergoeding tegenover staat.

Asset editor
Een asset editor is een expert die veel tijd kwijt zal zijn met deze functie. Je ze veel research van spelers moeten doen en hier staat dan ook een financiële vergoeding tegenover.

Data editor
Een data editor is iemand die ontzettend veel van voetbal weet. Je zal veel research moeten doen wat betreft de informatie over een team. Hier zal dus veel tijd ingaan zitten en er staat daarom een financiële vergoeding tegenover.

Reference collector
Een reference collector is verantwoordelijk voor het verzamelen van allerlei foto’s van shirts, sokken en sponsoren die nodig zijn om onder andere de kits te maken. Hier staat tevens een financiële vergoeding tegenover.

Alle rest informatie over dit project is te vinden op de speciaal opgerichte site:  www.eafootballtalentscout.com