FIFA 23 | FIFAVoetbal

De eerste updates voor FIFA 17

FIFA 17 heeft een eerste update ondergaan volgens Electronic Arts. De spelverversing zou op dit moment alleen nog maar beschikbaar zijn voor PC, al zouden de aanpassingen en verbeteringen binnenkort ook voor de consoles worden uitgebracht, Xbox One en PS4 dus.

Dankzij de Origin-applicatie kan de update voor de nieuwste game uit de FIFA franchise gedownload worden. Mensen die dus over Xbox One en Playstation 4 beschikken zullen dus nog even moeten wachten. Er zouden onder meer een paar visuele en gameplay veranderingen doorgevoerd zijn, terwijl ook een aantal bugs uit gehaald zouden zijn.

Ook in Career Mode, Pro Clubs en Ultimate Team modi zijn er een aantal aanpassingen gedaan. In Carrière zal de AI niet langer zijn beste speler op de bank zetten, terwijl er in Ultimate Team een aantal dingen rechtgezet zijn met betrekken tot wanneer je online speelt, en in de single player modus worden de standaard instellingen niet langer aangenomen door de computer.

Op visueel vlak zijn er dus ook een aantal dingen verander. De broadcast-interface van de Premier League 2016/’17 zal ook terug te zien zijn in FIFA 17 dankzij de update, net zoals bijgewerkte outfits, vlaggen en banners.

FIFA 17 heeft ook een probleem verholpen bij het selecteren van het shirt waarin je wilt spelen, plus de framerate problemen voor de start van de wedstrijd zijn geretoucheerd. Wanneer je uit het oogpunt van de speler speelt, is er besloten door EA om de adem van de speler niet langer zichtbaar te maken.

Meer info over de update? Raadpleeg dan deze link! http://fifaforums.easports.com/en/discussion/191937/fifa-17-title-update-1