FIFA 23 | FIFAVoetbal

EA Sports opent Creation Centre voor FIFA 11

EA Sports heeft de Creation Centre (beta versie) al geopend voor het FIFA 11 publiek. Hierdoor is het mogelijk om vanaf vandaag teams en spelers aan te maken, een kleine maand voor de daadwerkelijke release. Het is dus mogelijk om direct op de releasedag al met je zelf-aangemaakte team aan de slag te gaan. Het enige wat je nodig hebt is een pre-order code (wat je krijgt bij het bestellen van FIFA 11 in de EA Store).

FIFA 11 Creation Centre

De FIFA 11 Creation Centre is enkel beschikbaar voor de console versie (Xbox 360 en Playstation 3). Het maakt hierbij gebruik van een speciale techniek waarbij je teams en spelers kunt aanmaken via het web. Vervolgens kun je het team via Xbox Live downloaden op je console, waarna het spelen kan beginnen.

Op dit moment is de Creation Centre beta versie enkel voor mensen met een pre-order code geopend. Dit zal veranderen wanneer FIFA 11 uit is. Dan is de creatiecentrum immers open voor iedereen. Beschik jij al over een pre-order code en wil je nu al aan de slag gaan met je eigen team? Klik dan hier om naar de EA Sports Creation Centre te gaan.