FIFA 23 | FIFAVoetbal

EA Sports kondigt 2014 FIFA World Cup Game™ aan

Nadat eerder al een teaser verscheen omtrent een eventuele game voor het aanstaande WK Voetbal in Brazilië, heeft EA Sports inmiddels bevestigd dat er een game zal verschijnen rondom het grootste evenement op de mondiale voetbalkalender. Vanaf 17 april 2014 kunnen bezitters van een PS3 of XBOX360 digitaal proberen de wereldtitel te veroveren.

Waar twee jaar geleden voor het EK in Polen en Oekraïne het nog als additieve download werd uitgebracht, heeft EA er ditmaal voor gekozen om een volledige game te produceren voor de current gen consoles.

Features:

 • World Class Control – Een compleet nieuw controle-systeem, waardoor er meer dribbelmogelijkheden zijn. Nieuwe passing-animaties, waaronder zowel passes over de grond als passes met de buitenkant van de voet, waardoor je meer aanvallende mogelijkheden hebt.
 • Set Piece Tactics – Gebruik je D-pad om je teamgenoten en looplijnen te kiezen bij vrije trappen en hoekschoppen.
 • Nieuwe strafschoppen – Nieuwe animaties bij een redding van de doelman en de mogelijkheid om je schot te tunen stelt spelers in staat om over het lot van hun land te beschikken. Ook kunnen keepers spelers uit hun concentratie halen met animaties als wankelende knieën, metador en ‘laat maar zien wat je kunt’.
 • Koppen door te leunen – Verdedigers kunnen nu op aanvallers leunen om de bal met een kopbal uit de defensieve zone weg te werken.
 • adidas® Bal Physics — EA SPORTS en partner adidas® leveren de meest realistische bal physics.
 • adidas® micoach Training – Rond adidas micoach trainingen af om je in-game attributen te verbeteren voor individuele spelers in je team. Kies uit zes verschillende attributen om te verbeteren, waardoor je speler gedurende het toernooi beter wordt.

Game Modussen

 • Road to the FIFA World Cup™ – De grootste toernooimodus ooit in de historie van EA SPORTS FIFA. Kies uit alle 203 nationale teams, die ingeschreven staan bij de FIFA en speel met maximaal 32 spelers tegelijk lokaal. Probeer je zo goed mogelijk door de kwalificatiecyclus heen te werken en je te plaatsen voor de groepsfase van het WK Voetbal van 2014 in Brazilië.
 • Road to Rio de Janeiro™ – Speel online met één van de 203 nationale teams en boek progressie op een landkaart met de 12 gaststeden van het toernooi. Win de finale en leg beslag op de wereldbeker in het Estadio do Maracana in Rio.
 • Wees de aanvoerder – Deze populaire FIFA gamemodus keert terug. Begin als reserve in de selectie van het land dat je kiest en werk je omhoog. Zorg dat je de aanvoerder van je land wordt en leidt het team naar de wereldtitel.
 • Story of Qualifying – Meer dan 60 echt gebeurde scenarios, rechtstreeks overgenomen uit de kwalificatiecyclus voor het aanstaande toernooi. Over 60 real scenarios taken directly from 2014 FIFA World Cup qualifying. Verlicht, recreër en / of wijzig van de uitkomst van een aantal van de beste wedstrijden.
 • Overige gamemodes bevatten 2014 FIFA World Cup, Aftrap, Skill Games, Online Friendlies, EA SPORTS Football Club