FIFA 23 | FIFAVoetbal

Download: FIFAMania komt met Superpatch 11

Een Italiaanse FIFA-Community, FIFAMania, heeft een prachtige patch voor FIFA 11 gelanceerd. De download zorgt bovenal voor een perfecte Serie A, maar heeft nog veel meer te bieden. Dan moet je denken aan echte scheidsrechters, echte schoenen, alle transfers doorgevoerd, nieuwe stadions, nieuwe scoreborden en voor ieder Italiaans team nieuwe kits en minikits. En de patch is ook nog eens beschikbaar in het Engels!

De Official Launch trailer voor de Superpatch 11 van FIFAMania geeft een goede impressie van de download. De nadruk zal, zoals het een Italiaanse FIFA-Community betaamd, op de Serie A en Serie B liggen. Je mag dus verwachten dat deze competities na het downloaden van deze patch tot in de puntjes verzorgd zijn. 

 

Als je precies wilt weten wat de inhoud van deze patch is, moet je even een kijkje nemen op de site van Sweetpatch. Klik hier om de naar de Engelse beschrijving van de patch te gaan en alle inhoud te bewonderen. Voor de FIFA-Gamer die houdt van de Italiaanse competities, is deze patch zeker een must-have!

De patch downloaden is niet erg moeilijk; klik hier om naar het downloadcentrum van Sweetpatch te gaan en zorg ervoor dat je deze patch weet te bemachtigen. Download kan ook op de site van FIFAMania, dat moet je even hier klikken. Veel speelplezier!